Zdravotní cvičení - Ella Studio

24.02.2014 14:42

Pondělí 10:00

Chcete se cítit skvěle? Přijďte si zdravě a kvalitně zacvičit. Krásně si zformujete postavu, zlepšíte fyzickou kondici a hlavně si pomůžete od možných bolestí, které Vás trápí. Zlepšíte své držení těla a posílíte i protáhnete celé tělo.

Co Vás čeká? Rozcvička a rozproudění tancem na základě zumby. Zdravé  posilování (s důrazem na prevence bolesti zad), balanční cvičení a zvýšení flexibility. Na závěr se protáhneme.  Při cvičení se používají různé známe i ty nejmodernější pomůcky (SM-systém, overball,  gymball, thera-band,  gumolana, trx...), stejně jako váha vlastního těla.

Lekce je vhodná pro všechny věkové kategorie (seniory, ženy na mateřské či rodičovské i pro všechny ostatní, kdo si chtějí zlepšit držení těla, zbavit se bolesti).

Cvičení pod vedením a neustálým dohledem, Vám dá záruku, že budete cvičit správně, přesně podle svých individuálních potřeb a s radostí. Kvalitu cvičení zaručujeme cvičením v malých skupinách

Cvičení je vhodné pro všechny věkové skupiny. Při vážnějších zdravotních problémech, prosíme zprávu z konzultace s lékařem ohledně cvičení ve skupině.