Sleva na masáže!!!

08.09.2013 06:00

Sleva pro Jesenici, Jirčany a Psáry

Bydlíte v Jesenici u Prahy, Psárech nebo v Horních či Dolních Jirčanech? Využijte nyní slevu 20 % na masáže. Ano! Terapeut Honza nabízí tuto slevu při objednání do konce října 2013. Neváhejte a objednejte se na tel. č. : 732 962 330. Stačí si s sebou přinést vytištěný slevový kupón (viz níže).

 

Jdete k terapeutovi Honzovi poprvé? Slevu získáte i na diagnostiku či doporučení cvičení. 

 

Chcete slevy i na další návštěvy?

Pokud první masáž v rámci této akce proběhne do konce září 2013, získáte slevu 20 % i na všechny další návštěvy, a to včetně fitness tréninků nebo cvičení SSP (!), do konce roku 2013! Nerozhoduje počet návštěv, ale datum (31.12.2013). Do konce roku můžete tedy příjít klidně desetkrát, dvacetkrát, třicetkrát... vždy získáte služby terapeuta Honzy s 20 % slevou.

 

Doporučujeme: Objednejte se minimálně týden předem. 

Terapeut Honza se snaží vyjít vstříc a objednat Vás co nejdříve přesně podle Vašich potřeb. Může se ale stát, že v den, kdy máte čas, již bude plno. Neriskujte proto objednání na poslední chvíli, ať si masáž můžete hezky vychutnat.

 

Dále doporučujeme: Využijte slevu na delší a dražší masáže

Dá se říct, že u terapeuta Honzy platí, čím dražší masáž, tím je účinnější. Pokud máte nějaký zdravotní problém a masáž chcete využít i pro její léčivé účinky, objednejte se na dražší masáž. Ušetříte více peněz.

 

Objednávky: tel. č.: 732962330

Terapeut Honza je pro Vás k dispozici každý den, tedy i o víkendech.